2010 m. lapkričio 4 d., ketvirtadienis

Veido Paslaptys

Statistikos duomenimis, su žmogaus charakterio savybėmis sietini 68 veido bruožai. Rezultatas - net 90 proc. tikslumas. Manoma, kad asmenybės ir veido bruožų ryšys yra grįžtamasis. Pavyzdžiui, jei tavo charakteris pasikeitė, per ateinančius metus gali pasikeisti ir tavo veido bruožai.
Jau tūkstančius metų kinai tyrinėja lūpų ir akių formą, smakro išlinkimą ir kitus veido bruožus, nes tai daug ką pasako apie žmogaus charakterį. Europoje tai vadinama fizionomikos mokslu. Kiekvienas veidas turi savo istoriją, kurią galima perskaityti.
Kokias paslaptis išduoda kakta?
Kakta parodo žmogaus mąstymo metodą. Yra 3 kaktos tipai - nuožulni, tiesi ir apvalėjanti. Tiesi kakta parodo progresyvų mąstymo būdą. Nuožulni kaktos forma pasako, kad žmogus greitai reaguoja į besikeičiančias situacijas. Apvalėjančios kaktos savininkai yra patys kūrybingiausi.
Akys
Sakoma, kad akys niekada nemeluoja ir yra sielos veidrodis. Didelių akių žmonės yra laikomi nuoširdžiais, tačiau pažeidžiamais. Mažos akys rodo, kad žmogus yra gana uždaras. Mažas atstumas tarp akių reiškia, kad žmogus moka susitelkti. Didelis - žmogus nekreipia dėmesio į smulkmenas.
Ausys
Iš ausų formos kinai nusakydavo žmogaus ateitį. Didelės ausys reiškia norą pirmauti ir vadovauti. Mažų ausų savininkai dažniausiai pasižymi aistringumu ir garbės troškimu.
Lūpos
Lūpos atskleidžia gebėjimą mylėti. Viršutinė lūpa rodo jausmus ir protą, o apatinė - tikslų įgyvendinimą. Jeigu storesnė viršutinė lūpa, vadinasi žmogus labai jausmingas ir aistringas. Žmonės su stora apatine lūpa yra praktiškesni, mėgsta daug kalbėti. Iš plonų lūpų galima spėti, kad žmogus dažnai nepasitiki savimi. Kuo storesnės lūpos, tuo lengviau žmogus bendrauja.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą